PowerLife Coaching

Wil je het maximale uit het PowerLife programma halen?

Volg je het PowerLife programma en loop je vast op bepaalde onderwerpen? Heb je hulp nodig bij het wegnemen van je belemmeringen, het versterken van je fundament en het ondernemen van de juiste acties?

Dan ben ik de juiste persoon om je daarbij te helpen.

De coachings gesprekken vinden online plaats of op een Coachhuis locatie.

Ontdek de PowerVrouw in jou! 

Hoe kom ik erachter wat ik ECHT wil?

Hoe kan ik mijn belemmeringen doorbreken?

Hoe kan ik mijn dromen en passies realiseren?

Zijn dit vragen die in je opkomen? Ik help je om de antwoorden te vinden en te ervaren.

Over Mij

Het is mijn roeping om als coach anderen te helpen dichterbij zichzelf te komen en te leven in Gods vreugde en overvloed.

Ik heb zelf de Total Balance methode doorlopen en heb ervaren hoe het mijn leven heeft verrijkt. Mijn clienten voelen zich geholpen en kunnen dankzij deze methodiek een transformatie van pijn naar perspectief ervaren. Ik ben Senior Total Balance Coach en heb me verder gespecialiseerd in burn-out coaching, HSP coaching en Gezond leven.

Het versterken van je fundament heeft niet alleen invloed op jouw leven, maar ook op de levens van de mensen om je heen. Als jij weer gaat schijnen, zal je omgeving ook de warme stralen opvangen.

It’s time to Rise and Shine!

Hoe anderen mijn coaching ervaren

‘ Ik wil nog even tegen je zeggen dat ik mij tijdens de gesprekken met jou mij op mijn gemak voelde. Ik voelde me veilig genoeg en ook de ruimte om mijn verhaal te kunnen doen. Het feit dat er geen klok was die mij kon afleiden om gehaast mijn verhaal te doen of juist helemaal niet volledig te doen omdat de tijd naderde werkte voor mij prettig. Bedankt hiervoor!’ Sylvia

‘ We zijn tijdens de coaching terug gegaan naar mijn verleden, voordat we aan mijn droom toekomst hebben gewerkt. Dit was in het begin even wennen, maar dit heeft me bewust gemaakt van patronen die mij belemmerden om mijn dromen te verwezenlijken. Dit heeft ook een positief effect gehad op mijn relatie.’  Anna

Wil je meer uit je leven halen?

Neem de eerste stap vandaag nog.

Contact

Email

jennifer@sparktoperspective.com

Telefoonnummer

+31647177572

Locatie

Het Coachhuis

Binnenkant 24

1101 BH Amsterdam

Aanvraag Kennismakingsgesprek

14 + 6 =